POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI KÖZLEMÉNY!

Tisztelt dubicsányi lakosok!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.03.) Korm. rendelet 1.§-ában elrendeltek alapján veszélyhelyzet került kihirdetésre, amely alapján a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdésében foglaltak értelmében a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja. Ennek megfelelően képviselő-testületi ülés megtartására lehetőség nincs.

A polgármesterrel telefonos kapcsolatfelvételre van lehetőség, ugyanez a gyakorlat vonatkozik a Képviselő-testület tagjaira, illetve a Jegyzőre.

Elérhetőségek:

Az elektronikus elérhetőségünk a korábbiak szerint működik, kérem a továbbiakban is annak alkalmazását (dubicsány@putnok.hu).

A kialakult SARS-CoV-2 vírushelyzet okán az alábbiakra kívánom felhívni a figyelmüket.

A Putnoki Közös Önkormányzati Hivatal és a dubicsányi hivatal személyes ügyfélfogadása szünetel azzal az eltéréssel, hogy egyes személyes közreműködést igénylő ügyek (például anyakönyvi igazgatás) előzetes egyeztetést követően biztosított. Kérjük a házasulandókat, hogy a tervezett szertartásaik során vegyék figyelembe a jogszabályi előírásokat.

Felhívom valamennyi dubicsányi polgár figyelmét a maszk használatára, a szigorú jogszabályi előírások betartására, a fertőtlenítőszerek alkalmazására.

Továbbá tájékoztatjuk a lakosokat, hogy a Putnoki Járási Hivatal okmányirodai szolgáltatásainak igénybevételére előzetesen időpontot kell kérni, az alábbi elérhetőségeken:

Kérem, hogy amennyiben bármilyen egészségügyi, közigazgatási kérdése merülne fel, hívja a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatal központi számát a 06-48/530-010, vagy a 06-48/530-055.

Mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra!

Dubicsány, 2020. november 11.

Radnai Zsolt
polgármester

Serényfalvi Mária
jegyző

Vissza