Felhívás

Az Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület logó tervező pályázatot hirdet.

A pályamű legyen stílusos, egyedi, figyelemfelkeltő. A logó szimbolizálja a vidékünkön élők együttműködését, összetartozását. Fontos, hogy Egyesületünk 30 települést foglal magában, ezért a logó szimbolikája ne egyetlen község, város jellegzetességeire korlátozódjon. A tervezés során például felhasználható vidékünkre jellemző néprajzi elem, különleges természeti, vagy épített kincsünk, de a teljesen szimbolikus elemekből álló alkotásokat is várjuk.

A nyertes pályamű Egyesületünk hivatalos logójává válik, mely megjelenik levélpapíron, weboldalon, reklámfelületeken, ajándéktárgyakon kötelező arculati elemként.

A pályázat kiírója:
Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület
3663 Arló, Rákóczi út 63.
honlap: www.eblu-leader.info

Pályázók köre:
Az alábbi települések valamelyikén él :
Arló, Bánréve, Borsodbóta, Borsodnádasd, Borsodszentgyörgy, Bükkmogyorósd, Csernely, Csokvaomány, Domaháza, Dubicsány, Farkaslyuk, Gömörszőlős, Hangony, Hét, Járdánháza, Kelemér, Királd, Kissikátor, Lénárddaróc, Nekézseny, Putnok, Sajógalgóc, Sajókaza, Sajómercse, Sajónémeti, Sajópüspöki, Sajóvelezd, Sáta, Serényfalva, Uppony.

18 . életévét be nem töltött személy esetében szülői hozzájárulás szükséges.

A pályázat tartalmi követelményei:

Kizárólag azokat a munkákat tudjuk értékelni, amelyek mellé postai úton beküldték a mellékelt kitöltött adatlapot és adatkezelési hozzájárulást.
A cím: 3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3. 308.

Technikai elvárások:

Értékelési szempontok:

A pályázóknak a pályaművet beadni kizárólag elektronikus úton e-mailben lehet jpeg formátumban az eszakborsod@gmail.com címre.
Határidő: 2023. május 04.

Kiválasztás és díjazás:
Megfelelő számú és minőségű pályamunka esetén az elnökség által kiválasztott tervek közül az Egyesület facebook oldalán szavazással kerül kiválasztásra a nyertes. A nyertes logó alkotója 30 000, azaz harmincezer forint díjazásban részesül.

Pályázati_adatlap letöltése

Adatkezelési_nyilatkozat letöltése

Vissza