MEGHÍVÓ

tovább >> 
HIRDETMÉNY

Dubicsány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 7/2021.(IX.16.) önkormányzati rendelettel döntött a szociális barnakőszén támogatáshoz való csatlakozásról.
tovább >> 


MEGHÍVÓ

tovább >> 
TÁJÉKOZTATÓ - beiskolázási támogatás igényléséhez

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-Testülete a 2021. évi költségvetés terhére a 2021-2022-es tanévben az óvodai, általános és középiskolai tanulmányokat folytató diákokat beiskolázási támogatásban részesíti.
tovább >> 


Dubicsányi falunap

tovább >> 
Dubicsányi falunap

tovább >> 
2021.08.20.

tovább >> 
Tisztelt Lakosság!

Településünk ügyfélszolgálata a korábbi rend szerint működik.
tovább >> 


Lakossági tájékoztatás

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. július 26. napjától a háziorvosi rendelés a korábbi rendelési rendszernek megfelelően ismételten megkezdi működését településünkön.
tovább >> 


Lakossági tájékoztatás

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az orvosi rendelés időtartama alatt csak vizsgálat, valamint sürgősségi ellátás van!
tovább >> 


Tájékoztató

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2021. évi költségvetés terhére a 2020/2021-es tanévben jó vagy jeles eredményt elért tanulókat jutalmazza.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁIÉKOZTATÓ A KARÁCSONYI TÁMOGATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Tájékoztatjuk Dubicsány Község lakosait, hogy az Önkormányzat Képviselő-testülete eredményes gazdálkodásának köszönhetően karácsonyi támogatásról döntött valamennyi Dubicsányban életvitelszerűen lakó, ott bejelentett lakó-vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére
tovább >> 


POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI KÖZLEMÉNY!

Tisztelt dubicsányi lakosok!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.03.) Korm. rendelet 1.§-ában elrendeltek alapján veszélyhelyzet került kihirdetésre, amely alapján a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdésében foglaltak értelmében a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja. Ennek megfelelően képviselő-testületi ülés megtartására lehetőség nincs.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk Dubicsány község lakosságát, hogy a SARS-CoV-2 koronavírus-világjárványra tekintettel a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ a magánkúttal (fúrt/ásott kúttal) rendelkező felhasználók számára

Felhívom a magánkúttal (fúrt/ásott kúttal) rendelkező és a magánkutak vizét használó lakosok figyelmét (különösen, ha a kút szennyvíz eredetű szennyezésnek van kitéve), hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása szerint javasolt a víz fertőtlenítése vagy forralása fogyasztás előtt, különösen a COVID-19 vírus által okozott járvány időszaka alatt.
tovább >> 


71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet a kijárási korlátozásról

A Kormány

az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


tovább >> 
ÉRV - CSATORNAHASZNÁLATI KISOKOS

Az ÉRV. Zrt. a minél magasabb színvonalú szolgáltatás elérése érdekében az alábbi tájékoztatást nyújtja a közműves szennyvízelvezető rendszer rendeltetésszerű használatának szabályairól, annak érdekében, hogy a szolgáltatást Ön is mindenkor problémamentesen vehesse igénybe.
tovább >> 


Változások a borsod megyei hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban

Határozatlan ideig felfüggesztésre kerül a lomtalanítás és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található hulladékudvarok zárva tartanak.
tovább >> 


PUTNOKI JÁRÁSI HIVATAL - FELHÍVÁS

A koronavírus-fertőzés miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a kormányhivatalok és járási/kerületi hivatalok a következő módon korlátozzák ügyfélfogadásukat:
tovább >> 


BMH tájékoztató

A koronavírus magyarországi terjedésével összefüggésben

BMH tájékoztató
tovább >> 


ÉRV ZRT Felhívás!

A koronavírus magyarországi terjedésével összefüggésben


tovább >> 


Polgármesteri közlemény!

Tisztelt Lakosság!

A koronavírus humánjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel mai napon az alábbi tájékoztatót teszem közzé:


tovább >> 


Koronavírussal kapcsolatos információk

Gyógyszerkiváltás menete
Eljárásrend a 2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban

tovább >> 
Toborzó


tovább >> 
Dubicsány Község Önkormányzata a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Dubicsány Község Önkormányzata falugondnokmunkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

tovább >> 


MEGHÍVÓ - Közmeghallgatásra

kozmeghallg.pdf
tovább >> 


Választási információ jelöltállításhoz

ajanlasok.pdf
tovább >> 


Közlemény

kozlemeny.pdf
tovább >> 


Dubicsányi Falunap - 2019

tovább >> 
Sajóivánka - Rimavská Sobota 400kV-os távvezeték magyarországi szakaszának létesítésére és működésére kiadott környezetvédelmi engedély módosítása

mavir-20190227.pdf
tovább >> 


A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK HELYES HASZNÁLATA TÉLEN

A fagyok beköszöntével az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.
tovább >> 


HASZNOS TÉLI TUDNIVALÓK

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit. Az ÉRV. Zrt. felhívja a figyelmet a vízvezetékek és az ivóvízmérők fagy elleni védelmének fontosságára, amely a belső hálózaton a Felhasználók feladata. A megrongálódott ivóvízmérő javításának, pótlásának, szerelésének, hitelesítésének költségeit a Felhasználó köteles a szolgáltatónak megtéríteni. Fokozott elővigyázatossággal a károk és a bosszúságok elkerülhetőek. Hogyan?
tovább >> 


Hirdetmény

MAVIR1.pdf

MAVIR.pdf

közlemény.pdf
tovább >> 


A kidobott fenyőfák gyűjtése
Tájékoztatom Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák gyűjtését 2019. január 7-től február 8-ig a vegyes hulladék gyűjtési napján végzi.
tovább >> 
Hulledék elszállítási rend 2019

hulladeknaptár.pdf
tovább >> 


Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet-azonosítás bevezetéséről

Megtekint
tovább >> 


Meghívó Képviselő-Testületi Ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. november 22-én (csütörtök) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart,, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


KÖZMEGHALLGATÁS

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 29-én (hétfő) 16:00 órától Közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: Dubicsány, Faluház
tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. augusztus 22-én (szerda) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Felhívás!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Dubicsány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017/2018. tanévben jó vagy jeles eredményt elért tanulókat jutalomban részesíti.
tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. június 11-én (hétfő) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.
tovább >> 


Dubicsányi Falunap


tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 07-én (hétfő) 15.30 órától Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom
tovább >> 


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatom, hogy 2018. január 1-jétől megyénkben a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat, valamint a lakossági és közületi ügyfélszolgálatok működtetését, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (rövidített nevén: BMH Nonprofit Kft.) látja el.
tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete
2018. március 06-án (kedd) 15.30 órától
Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart,
melyre tisztelettel meghívom.

tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 19-én (szerda) 15.00 órától Rendkívüli képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 13-án (szerda) 15.30 órától Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Meghívó közmeghallgatásra

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 13-án (szerda) 16.30 órától közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívja. Az ülés helye: Dubicsány, Faluház
tovább >> 


Vágányzári információ

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. december 10-től 2018. február 25-ig a Kaba – Hajdúszoboszló állomások között végzett pályakarbantartási munkák, illetve InterCity vonathoz történő csatlakozás biztosítása miatt a hirdetményben szereplő 5429 sz. vonat módosított menetrend szerint, korábban közlekedik.
tovább >> 


A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK (KÖZKUTAK) HELYES HASZNÁLATA TÉLEN

A fagyok beköszöntével az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.
tovább >> 


Hasznos téli tudnivalók

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?
tovább >>